keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kirpparilta

Käytiin eilen Oulussa kirpparilla ja kun tuo adidaksen paita löyty, niin voin lyyä vaikka vetoa että mulla tuli jotaki tilapäisiä rytmihäiriöitä. Rakastan tota paitaa ja vielä enempi rakastin sitä, että se makso 2 euroa!

Sitte vastaan tuli myös tollanen pikkunen ruskee reppu. Meikästä ainaki iha cool! Tykkään tosta ja oon niin katteellinen niille mummoille ja pappoille jokka kulkee tollaset iso reput selässä eikä varmaan ossaa ees arvostaa niitä. No jospa määki joskus.

Sitte jossaki rihkamapöydässä, jotka muuten on kansoittanu joka ikisen kirpparin mitä tiiän, niin oli tollanen söpö käsikoru. Nappasin senki sitte messiin ko äitin rahoillahan tässä shoppailin.

Niin ja sitte vielä kuva tosta kangaskassista jonka heli toi tullessaan helsingistä!


-Henriikka

2 kommenttia:

NooraSparkles / Kotiväki kirjoitti...

oih mitä löytöjä! Helsingin (itsepalvelu-, pöytä- ym) kirppareilta ei ikinä tee tollasia löytöjä! o.o varsinkaa noilla hinnoilla!

Heini, Oona & Henriikka kirjoitti...

Aika harvoin täältä Oulustakkaan löytää halvalla mittään siistiä ko kaikki on nykyään "retroa" tai "wanhaa" tai sitten on jotaki viimesintä huutoa olevia "merkkivaatteita".

Toivottaavasti sieltä helsingistä löytys ainaki ensviikosta etteenpäin jotaki, ko me täältä pohjosesta päätettiin, että lähtään koluaan niitä ison kaupunnin kirppareita!:)