torstai 28. kesäkuuta 2012

Kirppiskuninkas

Käytiin tossa hpn omalla pikku kirppiksellä ja siellä oli vaikka mitä mitä oikeesti tarvin! Ja mikä parasta, nuo ei todellakkan ollu mittää ylihinnoteltuja. Ja kyllä, aateloin itse itseni kirppiskuninkaaksi, koska nyt oon ilonen löydöistäni!

 Inkkarihenkinen laukku. Alunperin 80 snt mutta 50% alessa eli 40 snt!

Taas yksi maailman hienoin Iron Maidenin lörttöpaita(HAHHAHA), tais olla euron.

Tuo upea matkalaukku. Oikeesti, sarkastisuus ei kuulu tähän lauseeseen, hienoin mitä oon ikinä nähny ja uskokaa pois tuo laukku on keposesti kymmenen kertaa kasarimpi livenä. Trust me. Ja mää vielä tarvinki matkalaukkua, ollaan nimittäin matkaamassa sunnuntaina Helsinkiin! Eikä todellakaan harmittanu maksaa euroa tosta.
Tuo kahvikuppijuttu. Mikälie onkaan se substantiivi jota en nyt saanu päähäni, mutta meinasin ostaa tollasen kaupasta ja olisin maksanu siitä kaheksan euroa. No ostin sen nyt sitte kirpparilta ko se oli vaan euron ja tuunasin sen vielä tarralla ja nyt se vasta onki hieno! (Ja joojoo iyyyyy kuppi kirpparilta, siinähä voi olla vaikka kuppa! Njoo meillä ainaki on astianpesukone ja jos mää nyt tosta jonku taudin saan niin sitte saan saahakki, on sen verta hieno kuppi.)

Ja sitte nuo sulkakorvikset. Ei kirpparilta, mutta tosta kylän ainoosta huippumuotia tuottavasta vaatekaupasta Seppälästä. Isommat jotaki 1,90e ja pienemmät jonku 1,60e. Meikästä ei ainakkaa liikaa, koska tykkään just tollasista!


Yks hyvä syy asua pikkukylässä, ko alessa on aina kaikkea oikeesti hienoa. Niistä ei nimittäin täällä vanhusten kansottamalla Haukiputtaalla kukkaan maksa täyttä hintaa.
Toinen hyvä syy on se, että ne asiat mitä ite etit kirpparilta, on kaikkien muitten mielestä joko kamalia, järkyttäviä tai yksinkertasesti liian kasaria. Eli meikästä ainaki just siistiä.

-Henriikka

6 kommenttia:

Janina kirjoitti...

Kohta pittää lopettaa tämän blogin lukeminen. Olen hyvin hyvin katkera....
Millo mää voisin lähtä kirppiskuninkaan mukkaan kirpparille? :--D

Heini, Oona & Henriikka kirjoitti...

Kirppiskuninkas on aina valmis kirppiksille! Pitänee vissiin alkaa kunnolla treenaamaan, saattaa nimittäin tulla löydöistä tappelua..! :-DDD

TUIJAEMILIA kirjoitti...

EI EN KESTÄ! kuninkaaksi sua saa kyllä kutsua! missä on Hpllä kirppis pakko päästä käymään joskus! meitsi diggailee superisti tosta inkkarilaukusta ja itken täällä verta..:--D

Heini, Oona & Henriikka kirjoitti...

HAHAAH kiitti hei! Hpn kirppis on tossa jos tiiät missä Valintatalo niin siinä vähän niinku tien toisella puolella. Tai sitte seppälän takana. Riippuu mistä kattoo :-D Osote oikeestaan taitaa olla joku Herralantie 1.

Mutta meikästäki tuo inkkarilaukku on tosi jees! varsinki ko laitoin siihen sellasen pitemmän olkaimen että eipähän tartte käessä kantaa :-)

emmma kirjoitti...

tuo inkkarilaukku, oon tosi kateellinen, niin hieno!!! :)

Heini, Oona & Henriikka kirjoitti...

Hei kiitti! Tuo on meikästäki tosi kiva! ja oli vielä noin halpaki!:-)